Kedves Olvasóink! Az energiatakarékossági intézkedések miatt a téli időszakban könyvtárunk sem tudja biztosítani a jelenléti kölcsönzést.
November 4-ig tartunk nyitva a szokásos rend szerint, majd egy hét technikai átállás után november 14-től a Fő utca 98. szám alatti raktárunkban (az egykori tüdőgondozó épületében) átadópontot üzemeltetünk, ahol az e-mailben előre megrendelt maximum 5 könyvet lehet átvenni. A megrendelt könyveket helyhiány miatt egy hétre tesszük félre.
Hétfőn, csütörtökön és pénteken 14 és 16, kedden 16 és 18 óra között leszünk ott. Szombati napokon nem lesz könyvátadás.
A megrendeléshez a www.ngvk.hu honlapunkról elérhető online katalógusunkat http://0567.netlib.hu/katalogus tudják használni, illetve friss beszerzéseink listáját http://ngvk.hu/…/uj-beszerzesek/2022-es-beszerzesek/,
a gyerekkönyvtári ajánlókat http://ngvk.hu/index.php/gyermekkonyvtar/uj-konyveink/ vagy itt, a Facebook-oldalunkon közzé tett ajánlókat. Katalógusunk használatához hamarosan oktatóvideót is készítünk.
Munkánkat nagyban segítené, ha aktuálisan elérhető könyveket kérnének, illetve ha külön üzenetben kérnék a gyermek és a felnőtt részlegről a könyveket. Az energiatakarékosság miatti zárva tartás pontos időtartamáról a későbbiekben fogjuk tájékoztatni olvasóinkat. A telefonos elérhetőség a raktárban még bizonytalan, kérjük, e-mailen keressenek bennünket!

Ádám Éva (1963-2022)

Átadták a 2021. évi Nagy Gáspár-díjat

A korábbi díjazottak listája

Rendkívüli hírek a koronavírus kapcsán

A 2020. évi Nagy Gáspár Irodalmi és Művészeti Díjat könyvtárunkban adták át