Kedves Olvasóink! Az energiatakarékossági intézkedések miatt a téli időszakban könyvtárunk sem tudja biztosítani a jelenléti kölcsönzést.
November 14-től a Fő utca 98. szám alatti raktárunkban (az egykori tüdőgondozó épületében) átadópontot üzemeltetünk, ahol az e-mailben előre megrendelt maximum 5 könyvet lehet átvenni. A megrendelt könyveket helyhiány miatt egy hétre tesszük félre.
Hétfőn, csütörtökön és pénteken 14 és 16, kedden 16 és 18 óra között leszünk ott. Szombati napokon nem lesz könyvátadás.

Továbbra is összesen 12 könyv lehet kölcsönzésben az olvasóknál. Kérjük, ezt vegyék  figyelembe, amikor új címeket kérnek és amikor jönnek átvenni a könyveket, valamennyit hozzanak vissza, annak megfelelően, hogy az összes kölcsönzés ne lépje túl a 12 címet.

A megrendeléshez a www.ngvk.hu honlapunkról elérhető online katalógusunkat tudják használni, illetve friss beszerzéseink listáját, a  gyerekkönyvtári ajánlókat vagy a Facebook-oldalunkon közzé tett ajánlókat.

Katalógusunk használatához készült oktatóvideónkat itt tudják megnézni.

Munkánkat nagyban segítené, ha aktuálisan elérhető könyveket kérnének, illetve ha külön üzenetben kérnék a gyermek és a felnőtt részlegről a könyveket. Az energiatakarékosság miatti zárva tartás pontos időtartamáról a későbbiekben fogjuk tájékoztatni olvasóinkat. A telefont csak ügyeleti időben tudjuk felvenni, amikor amúgy is az olvasókat szolgáljuk ki, ezért kérjük, lehetőleg e-mailen keressenek bennünket, amit máskor is tudunk olvasni.